Satakunnasta - Sikses parasta toimii paikallisen ruuan puolestapuhujana

Satakunnasta - Sikses parasta on tiedonvälityshanke, joka toimii paikallisesti tuotetun ruoan puolestapuhujana ja satakuntalaisen ruoan tunnettuuden lisääjänä.
 
Hankkeessa edistetään erityisesti paikallisten tuotteiden pääsyä eri markkinakanaviin. Etenkin sosiaalisessa mediassa uusi hanke tulee näkymään vahvemmin kuin ennen. Yhtenä hyvänä tapahtumana on Satakunnassa toteutettu Osta tänään tilalta -päivä, joka on tänä vuonna osana valtakunnallista Osta tilalta -päivää. Jos teitä kiinnostaa tuotteidenne myynti tuolloin omalla tilalla, niin ilmoittautukaa mukaan www.ostatilalta.fi
 
Järjestämme päivään osallistuville viikolla 34 Osta tilalta -infon Villilässä, Nakkilassa. Myös muut tilamyynnistä kiinnostuneet ovat tervetulleita. Villilässä pidettävä Osta tilata-info auttaa hahmottamaan tilamyynnin haasteita ja huomaamaan, miten kevyesti omasta tilasta saa viehättävän kohteen.
 
Pääset tapaamaan meitä myös Okrassa, ProAgrian osastolla (B32).

Satakunnasta - Sikses parasta -hankkeessa yhteistyötä tehdään kolmen satakuntalaisen elintarvikealan toimijan voimin, jotka ovat Pyhäjärvi-Instituutti, Satafood sekä ProAgria Länsi-Suomi. Hankkeen rahoitus tulee Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Satakunnan ELY-keskuksen kautta.

www.siksesparasta.fi

Sikses parasta Facebookissa

 

Jaa