Ruskan virkistävä väriloisto

Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisten ruskamatkaan sisältyi sekä ammattikohteita, että ruskan virkistävästä väriloistosta nauttimista yhdessä maaseutuväen kesken. Porotilalla pääsimme ruokkimaan poroja ja tutustumaan oikean porotilan yrittäjyyttä ja elämää. Inarin Porotila Kaksama/myös nimellä Paadar sijaitsee Kittilään vievän tien varressa. 

Ahkun Tuvalta lähdimme Lemmenjoelle jokiveneillä ja ajoimme Ravadas putouksille.

Ravadas on upea ilmestys ja pysäyttää kyllä kiireisemmänkin matkailijan. Yhdistämme myös kulttuuri- ja taide-yrittämisen jokiristeilyymme tutustumalla tekstiilitaiteilija Kaija Palton Ateljee Huopapirttiin.

Matka oli monipuolinen ja täynnä mitä mielenkiintoisempia kohteita, kuten mm. Pykeijakin Norjassa.  Saimme syötäväksi aiemmin näkemäämme kuningasrapua.

Oppaana toimi Leena Ylikännö.

Leena Ylikännö
Asiantuntija, yritys, matkailu, luonnontuotteet
Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Länsi-Suomi
0400 637 591
leena.ylikanno@maajakotitalousnaiset.fi
 

Jaa

Facebook Comments Box

Lisää kirjoituksia

Muualla blogeissa