Broilerikääröt

Kuva Jouni Ranta

8 pitkää tai 16 puolikasta kääröä

1                    omena
1                    paprika
250 g             kypsää broileria (esim. grillattua broileria tai paahdettuja broilerin sisäfileitä)
200 g             maustettua tuorejuustoa, esim. chili tai paprika
                       hienonnettua persiljaa
8                    nelikulmaista ohutta rieskaa
                      salaattia

  1. Kuutioi omena, paprika ja broileri pienen pieniksi kuutioiksi. Sekoita tuorejuustoon. Mausta persiljalla.
  2. Levitä täytettä rieskoille. Lisää väliin salaatinlehtiä
  3. Rullaa tiukoiksi rulliksi ja kääri folioon tai muovikelmuun tekeytymään.
  4. Leikkaa rullat vinottain puoliksi tarjolle tuotaessa. Kääri halutessasi kääröt papereihin.

Jaa