Osallistu kilpailuun!

Jaa perunainen kuva Instagramissa tunnisteella #pureperuna ja osallistu arvontaan! Palkintona mahtavan perunapäivällisen tarvikkeet (arvo 120 €). Kilpailuaika on 13.2.-31.8.2017.

Jaamme parhaita kuvia Maa- ja kotitalousnaisten Instagram-tilille @maajakotitalousnaiset

Kilpailun säännöt

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa, mutta palkinto toimitetaan Suomeen. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun useamman kerran.

Palkinto arvotaan niiden julkisten Instagram-julkaisujen kesken, joissa on tunnisteena #pureperuna ja kuvassa tunnistettavasti peruna tai siitä valmistettua ruokaa.

Arvonnan voittaja julkaistaan kilpailupäivityksen kommenttiosiossa ja päivityksessä 1.9.2017 @maajakotitalousnaiset -Instagram-tilillä. Instagram ole kilpailussa millään tavalla mukana, eikä siitä vastuussa.

Kilpailuaika on 13.2.-31.8.2017.

Huom! Jos Instagram-tili on yksityinen, eivät julkaistut kuvat näy kilpailussa, vaikka tunnistetta olisi käytetty oikein.

Kilpailun palkintona arvotaan mahtavan perunapäivällisen tarvikkeet (arvo 120 €). Palkinto lähetetään voittajalle postitse Suomessa. 

Voi osallistua myös alla olevalla lomakkeella. Voit ladata kuvan, joka on maksimissaan 2 MB ja jpg-, png- tai gif-päätteinen.

 

Kuva voi olla jpg-, png- tai gif-muotoinen. Suurin koko 2 MB.