Varautumiskampanja

www.spek.fi/kotivara
Vuonna 2016 nostetaan järjestössämme kotitalouksien omatoimisen varautumisen asiat esille.  Kannustetaan ihmisiä kiinnittämään huomiota siihen, miten poikkeustilanteen sattuessa ennakkoon varautuminen helpottaa toimintaa ja voi pienentää vahinkoja.
 

Varautuminen ja Kotivara

 
Vuoden 2016 alusta alkaen yhdistyssivuilta löytyy varautumiseen ja kotivaraan liittyvä Power point -esitys. Se sopii hyvin esimerkiksi piirikeskuksen asiantuntijan pitämäksi kokousesitelmäksi tai materiaaliksi yhdistyksen kokoontumisen. Esitys löytyy yhdistyssivuilta. Materiaaliksi voi tilata Kotivara-esitetä Suomen Pelastusalan Keskusjärjestöstä (SPEK). Esite on maksuton kun mainitsee järjestömme.

 

Maa- ja kotitalousnaiset muonittajina

 
Paloasemat järjestävät paloturvallisuusviikolla marraskuussa Päivä paloasemalla -tapahtumia. Kannustamme yhdistyksiä järjestämään tapahtumissa kahvituksia tai muonituksia. Tavoitteena on tuoda esille Maa- ja kotitalousnaisten muonitusosaamista ja järjestössä syntyvää voimaa toimia esimerkiksi hätätilanteissa. Tilaisuudet ovat myös mahdollisuus kehittää muonitusosaamista ja siirtää samalla tietoa eteenpäin. Tarkempaa ohjeistusta tapahtumista saatte myöhemmin piirien kautta ja nettisivuilta.

Jaa

Ota yhteyttä

Palvelut