-
01.03.2021
Avoimet tulet -hankeen nuotioruoka -live
-
01.03.2021
Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan järjestöasioista kotisohvalta tai keittön pöydän äärestä
-
Salo 02.03.2021
Hermannin koulun oppilaille Kokkikerho
-
03.03.2021
Asiaa kompostoinnista
-
03.03.2021
Tule mukaan ruokakurssille etänä
-
10.03.2021
Opit juurileivonnan alkeet ja leivän leipomisen jaloa taitoa
-
11.03.2021
Säiden lämmetessä mistä aloitamme ulkotöissä?
-
11.03.2021
Koulutus soveltuu niin uusille hallituksen jäsenille, kuin pidempään hallitustyössä mukana olleille.
-
Halikko, Salo 15.03.2021
Osaatko tehdä piirakoita?
-
Turku 17.03.2021
Makumatka Kreikkaan
-
Salo 17.03.2021
Helpot tavat valmistaa kasvualusta kotitarveviljelyyn
-
Turku 24.03.2021
Kurssilla saamme makumatkailla Italiaan ja Ranskaan
-
25.03.2021
Aluetietofoorumin aiheena mm. miten avointa dataa voi hyödyntää luontomatkailun kehittämisessä
-
07.04.2021
Tule kuulemaan lisää joko klo 14 tai klo 16.
-
07.04.2021
Opi tunnistamaan ja käyttämään luonnonyrttejä!
-
Turku 14.04.2021
Vähän niinkuin tapakset mutta makumatkaillaam Suomalaisiin naposteluruokiin
-
Turku 19.04.2021
Maukasta ruokaa keventäjälle
-
Turku 20.04.2021
Maukasta ruokaa keventäjälle
-
26.04.2021
Vaelluksen ruokahuolto on tärkeä osa retken onnistumista. Mitä varata mukaan, tule kuulolle!
-
Kankaanpää 27.04.2021
Suorita hygieniapassi