Kyläpyöräily - Saaren lenkki

Kuva: Katri Salminen

Kyläpyöräily - Saaren lenkki

23.05.2018

Kyläpyöräily on kyläläisten ja maisema-asiantuntijan yhteinen retki tiemaisemassa. Tule mukaan!

Asukkaiden yhteinen ideointiretki

 
Kyläpyöräily on kyläläisten ja maisema-asiantuntijan yhteinen retki tiemaisemassa. Pyörälenkit kestävät pari kolme tuntia ja reittien pituus on noin 10 km. Pohditaan näkymien umpeutumista, miellyttävää pyöräilymaisemaa ja tutustutaan tuttuun maisemaan uudesta näkökulmasta. 
Oma pyörä ja eväät mukaan!
 
Saaren Lenkki ke 23.5. klo 14.  Pyörälenkki Mietoistenlahden ja Saaren kartanon maisemissa. Lähtö ja paluu Pyheen torilla. Matkalla pysähdytään syömään eväitä Saaren uimarannalle. Lenkillä mukana Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisten Hyppää hyvän kierteeseen -infotilaisuus vesistöjen kunnostamisesta ja ravinteiden kierrättämisestä. 
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan!
 
Mynämäen kylille ollaan suunnittelemassa pyöräilyreittejä. Tule mukaan kuulemaan suunnittelun etenemisestä sekä tutkimaan maisemaa pyörän selästä.
 
Lisätietoja:
Kaisu Wallin
Matkaillen kylillä -hanke
p. 050 590 2085
etunimi.sukunimi@maajakotitalousnaiset.fi
 

Lisätietoja Hyppää hyvän kierteeseen -infotilaisuudesta: www.maajakotitalousnaiset.fi/hukkaruotuun

 

http://lansi-suomi.maajakotitalousnaiset.fi/sites/default/files/event/image_editor/mkn_vaakalogo_lansi-suomi_14.jpg     http://lansi-suomi.maajakotitalousnaiset.fi/sites/default/files/event/image_editor/hallituksen_karkihake_2.jpg    http://lansi-suomi.maajakotitalousnaiset.fi/sites/default/files/event/image_editor/ruokahukka_ruotuun_7cm_11.jpg    http://lansi-suomi.maajakotitalousnaiset.fi/sites/default/files/event/image_editor/vkv_logo_tekstilla_8.png
 
Tapahtuman ajankohta: 23.05.2018 14:00
Postinumero ja -toimipaikka: 23100 Mietoistenlahti - Saaren kartanon maisemat
Hinta: maksuton

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut