Maatilan tuotteiden jalostaminen ja myynti – Ajankohtaista ruoka-alalta koulutuskiertue

Maatilan tuotteiden jalostaminen ja myynti – Ajankohtaista ruoka-alalta koulutuskiertue

22.03.2018

Ajankohtaista tietoa maatilan tuotteiden jalostamisesta ja myynnistä

Maa- ja kotitalousnaiset, Elintarviketurvallisuusvirasto Evira, Kuluttajaliitto, Ruokatieto Yhdistys ry sekä maakunnalliset toimijat järjestävät valtakunnallisen koulutuskiertueen, jonka tavoitteena on tukea maatiloja tuotteiden jatkojalostamisessa ja myynnissä. Lisäksi perehdytään keskeisiin elintarvikkeiden markkinointiin ja myyntiin liittyviin kysymyksiin kuluttajansuojalain näkökulmasta.


Tilaisuudet on tarkoitettu maatilojen ja muiden yritysten edustajille, valvontaviranomaisille, yritysasiantuntijoille ja muille asiasta kiinnostuneille. Tilaisuuksissa asiantuntijat kertovat aihealueesta ja vastaavat yleisön kysymyksiin.

11.45 TERVETULOA
            Maa- ja kotitalousnaisten yritysasiantuntija Leena Ylikännö
12.00 MAATILAN TUOTTEIDEN JALOSTAMINEN JA MYYNTI
           Viljeletkö viljaa, salaatteja, yrttejä tai muita vihanneksia? Vai tuotatko jotain muuta raaka-ainetta? Haluaisitko jatkojalostaa maatilasi tuotteita ja myydä niitä suoraan tilaltasi, torilla tai Reko-lähiruokarenkaassa. Näistä asioista keskustelemme Maatilan tuotteiden jalostaminen ja myynti -tilaisuuksissa. Asiantuntijoina ylitarkastajat Kaisa Kukkonen ja Pirjo Korpela Evirasta.
13.30 KAHVI
14.00 ALKUPERÄMERKIT ELINTARVIKEMYYNNIN TUKENA
            - hankevastaava Eeva Heikkilä, Ruokatieto Yhdistys ry
14.40 KULUTTAJANSUOJAN PERUSPERIAATTEET
            - Kuluttajaliiton digitaalinen tietopaketti
15.25 MUUTA AJANKOHTAISTA JUURI NYT
            - Maa- ja kotitalousnaisten yritysasiantuntija
16.00 TILAISUUS PÄÄTTYY

Ilmoittautuminen: ilmoittaudu mukaan leena.ylikanno@maajakotitalousnaiset.fi tai alla olevalla lomakkeella 15.3.2018 mennessä

http://lansi-suomi.maajakotitalousnaiset.fi/sites/default/files/event/image_editor/evira-tunnus.jpghttp://lansi-suomi.maajakotitalousnaiset.fi/sites/default/files/event/image_editor/kuluttajaliitto-logo.jpg         http://lansi-suomi.maajakotitalousnaiset.fi/sites/default/files/event/image_editor/mkn_vaakalogo_lansi-suomi_5.jpg      http://lansi-suomi.maajakotitalousnaiset.fi/sites/default/files/event/image_editor/ruokatieto.jpg

Tapahtuman ajankohta: 22.03.2018 11:45 - 16:00
Lähiosoite: Huittisten kaupungintalo, Risto Rytin katu 36
Postinumero ja -toimipaikka: Huittinen
Hinta: Tilaisuus on maksuton
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut