Vaellusruokaa ja ruoan kuivattaminen -kurssi

Vaellusruokaa ja ruoan kuivattaminen -kurssi

27.01.2022 - 28.01.2022

Vaelluksen ruokahuolto on tärkeä osa retken onnistumista. Mitä varata mukaan, tule kurssille!

Vaellusruoka ja ruoan kuivaaminen 27.-28.1.2022 klo 18-20

Mikä on päivittäinen energia tarve vaellukselle?

Mitä vaelluksella tai retkellä kannattaa syödä?

Miten retkiruokalista suunnitellaan?

Miten ruokaa kuivataan?

Näihin kysymyksiin saat vastauksen tässä koulutuksessa. Kurssilla kuivataan ruokaa sekä tutustutaan siihen, miten ruoka valmistetaan kuivatuista tuotteista.

Hinta: 50 € sis. alv.  lmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu viimeistään 25.1.2022 alla olevalla lomakkeella.
Osallistumismaksu sisältää opetuksen ja kurssimateriaalin sekä ohjeet. Kurssi maksetaan kortilla tai käteisellä saavuttaessa kurssille.
Kurssin ajaksi myös Rasekon opiskelijaksi ja tästä syystä kurssilla osallistuja kirjataan Rasekon järjestelmään.

Lisätietoja: Janita Kylänpää 050 66471 janita.kylanpaa@maajakotitalousnaiset.fi

   

Tämän tilaisuuden toteuttamiseen on saatu avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Tapahtuman ajankohta: 27.01.2022 18:00 - 28.01.2022 20:30
Lähiosoite: Raseko, Raisio
Postinumero ja -toimipaikka: Raisio
Hinta: 50 € sis alv. sitova ilmoittautuminen
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.
+358

Jaa

Tapahtuman henkilöt