Länsi-Suomen Vuoden maa- ja kotitalousnaiset ovat Anu Hakala Huittisista ja Karoliina Kirvelä Loimaalta

Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaiset julkistavat 13.10.2020 edustajakokouksessaan alueelliset Vuoden Maa- ja kotitalousnainen -valinnat. Satakunnan Vuoden maa- ja kotitalousnainen on Anu Hakala Huittisista ja Varsinais-Suomen maa- ja kotitalousnainen  Karoliina Kirvelä Loimaalta. Vuoden maa- ja kotitalousnainen edistää alueellaan Maa- ja kotitalousnaisten toimintaa, toimii itse alueellaan aktiivisesti Maa- ja kotitalousnaisten hyväksi ja  jaksaa myös innostaa ja kannustaa muita naisia toimintaan mukaan.

Lisäksi myönnettiin

  • Kunniakirjat hyvän idean tai ehdotuksen antaneet Minna Suojanen Naantalista (Facebook-kehykset) ja Anni Päivärinta Harjavallasta (yhdistysten toimintavinkit uutiskirjeeseen).
  • Vuoden maisemateot Vuoden Niityn lumo -maisematekopalkinnot Luistarin kedolle Euran Kauttuaan ja Lenholmin haalle Paraisille. Lue lisää.
  • Puutarhan parhaat -reseptikilpailun voittajat Punajuuri-fenkoli-ohralaatikko Sari Nieminen Kausalasta ja Maa-artisokkakeitto Anneli Kyläkoski Loimaalta. Kisaan osallitui lähes 20 reseptiä.

Palkintoja oli jakamassa Maa- ja kotitalousnaisten valtakunnallinen puheenjohtaja Mervi Mäki-Neste.

Uusi jäsen hallitukseen

Edustajakokouksessa valittiin Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisten hallitukseen uudeksi jäseneksi Irmeli Nummi. Hallituksen kokoonpano vuonna 2021-2022 löytyy täältä.

Lisätietoja:
Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisten toiminnanjohtaja Maija Willman
0500 323 136
maija.willman@maajakotitalousnaiset.fi

 

Jaa