Varaa koulullesi ruokaa käsittelevä etäoppitunti

Ruoka-asiantuntijat Anna ja Janita toteuttavat ruokakasvatukseen erilaisia etäoppitunteja, joita opettajan on mahdollista varata omalle luokalleen.

Tunnit ovat hanketuella toteutettavia kokonaisuuksia ja koululle maksuttomia, mutta ruokaneuvojat voivat räätälöidä myös juuri luokan näköisen maksullisen ruokakasvatushetken. Tällöin etäoppitunti tehdään tarjouksen mukaisesti ja aiheina voi olla esimerkiksi kasvikset tai vilja.

Koko Länsi-Suomen alueella voi maksuttoman etäoppitunnin aiheeksi valita kalan. Lisäksi Pohjois-Satakunnassa (Merikarvia, Siikainen, Pomarkku, Kankaanpää, Jämijärvi, Ikaalinen, Parkano, Karvia & Kihniö) vaihtoehtona on luonnontuotteet, jolloin tutustutaan villiyrtteihin, marjoihin ja sieniin sekä kalaan.

Teamsin välityksellä tehdyt etätunnit ovat osoittautuneet mielekkäiksi ja tukeneet opetusta. Jo pidetyillä tunneilla yhteydet ovat toimineet moitteettomasti ja oppilaidenkin kysymykset välittyneet hienosti.

Jos etäoppitunti kiinnostaa, ole yhteydessä Annaan ja Janitaan. Katsotaan yhdessä sopiva ajankohta ja sovitaan tunnin yksityiskohdista!

Yhteystiedot:

Anna Kari
p. 050 555 8440
anna.kari@maajakotitalousnaiset.fi

Janita Kylänpää
p. 050 66471
janita.kylanpaa@maajakotitalousnaiset.fi

 

     

 

 

Jaa