Satakunta hummaa

Hankkeen kuva: Essi Jokela
ProAgria Länsi-Suomella on vankka hevostalouden osaaminen sekä maan kattava yhteistyöverkosto hevostalouden huippuosaajiin.
 
Jos suunnittelet toiminnan kehittämistä, ota yhteyttä maksuttomaan yritysneuvontaamme, niin saat asiantuntijamme arvion suunnitelmiesi toteuttamiskelpoisuudesta sekä vinkkejä rahoitukseen, kannattavuuden parantamiseen ja markkinointiin.
 
Neuvomme myös kasvinviljelyssä, ruokinnan suunnittelussa ja rakentamisessa - kauttamme saat tietoa mm. tallien ympäristöhygieniaan ja eläinten hyvinvointiin liittyvistä asioista.
 

Satakunta Hummaa -hanke

 
Vuoden 2010 alussa käynnistyneen Satakunta hummaa -hankkeen (2010-2013) tarkoituksena oli sekä kerätä että välittää hevostaloutta koskevaa tietoa ja kehittää alan yhteismarkkinointia. Hanketta rahoittiaa Satakunnan ELY-keskus ja sen toteuttamisesta vastaa ProAgria Länsi-Suomi yhteistyössä hevosalan sidosryhmien kanssa.
 

Hevosalan yhteismarkkinointia

 
ProAgria Länsi-Suomi hallinnoi Riimupiiri-sivustoa, joka toimii Satakunnan hevosalan palveluhakemistona. Yhteismarkkinoinnin tavoitteena on Satakunnan hevostalouden tunnettuuden kasvattaminen sekä omassa maakunnassa että valtakunnallisesti.
 

Yhteystiedot

 
Lisätietoa: Mari Koskela, yhteystiedot hanke-esittelyn alapuolella!

Yhteydenottopyyntö

Jaa