Kalastuspäivän etkot – Lasten ja nuorten onkikisa

Kalastuspäivän etkot – Lasten ja nuorten onkikisa

24.08.2021

Kuka kalastaa isoimman kalan ja tunnistaa sen?

Valtakunnallista kalastuspäivää vietetään keskiviikkona 25.8. Salossa Kuusjoen Nummijärvellä etkoillaan jo tiistaina 24.8. lasten ja nuorten leikkimielisen onkikisan merkeissä!

Pakkaa mukaasi onkivälineet ja tule ongelle Nummijärven niemenkärkeen eli Niekkaan. Tapahtuma alkaa uimarannan parkkialueelta infolla klo: 17:00, jonka jälkeen suuntaamme kohti onkipaikkaa. Jokainen kisaaja huolehtii itse paikalle omat kalastusvälineensä. Aikaa onkia on klo:18:45 asti, jolloin suoritetaan kalojen punnitseminen parkkialueella.

Kisan voittajaksi kruunataan se onkija, joka onnistuu kalastamaan isoimman kalan ja tunnistaa sen itsenäisesti.

Tilaisuuden järjestelyissä otetaan huomioon alueelliset kokoontumisrajoitukset. Onkikisa toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 7 kpl. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen on päättynyt!

Länsi-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset toteuttavat Ravintoa Rantakalasta projektia, joka on saanut avustusta kalastonhoitomaksuvaroista Varsinais-Suomen ELY-keskukselta.

Hankkeen tarkoituksena on parantaa lasten ja nuorten kalan käsittelytaitoja sekä kannustaa perheitä ja nuoria vapaa-ajankalastus harrastuksen pariin käytännön toimenpiteiden sekä viestinnän avulla. Luonto- ja kalatalousharrastus nostaa yksilön ja perheen hyvinvointia ja tukee tasapainoista elämää.

Tapahtuman ajankohta: 24.08.2021 17:00 - 19:00
Lähiosoite: Järvitie 91
Postinumero ja -toimipaikka: 25340 Kanunki
Hinta: maksuton

Jaa

Tapahtuman henkilöt