ProAgria Länsi-Suomen edustajiston vaalien aluekokous Pohjois-Satakunnan alue

Kuva: Mari Mäenpää

ProAgria Länsi-Suomen edustajiston vaalien aluekokous Pohjois-Satakunnan alue

30.10.2018

Tervetuloa ehdottamaan ja päättämään henkilöistä edustajistoon

Hyvät ProAgria Länsi-Suomen jäsenyhdistykset

Tänä syksynä tulevat ajankohtaiseksi jälleen ProAgria Länsi-Suomen edustajiston vaalit. Nykyisen edustajiston toimikausi päättyy vuoden 2019 alkaessa ja meidän on aika valita uusi.

Yhdistykset voivat ehdottaa ehdokkaita vaaliin ja sääntöjen mukaan kullakin yhdistyksellä on äänioikeus. Ääniä on sen mukaan, montako jäsentä yhdistyksellä on jäsenrekisterin mukaan. Yhdistyksen aktiivisten jäsenten määrän pääsee yhdistyksen jäsenrekisterinkäyttäjä, puheenjohtaja tai sihteeri, näkemään suoraan Sense-rekisteristä (tai tiedustelemalla maija.willman@proagria.fi).

Alueellisten vaalipalaverien tarkoituksena on, että yhdistykset toisivat ehdokkaansa esiin ja saisimme näin sovittua uudet ehdokkaat edustajistoa varten.

Pohjois-Satakunnan seudun aluekokoukseen kuuluvat seuraavien kuntien yhdistykset: Honkajoki, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kihniö, Parkano, Pomarkku, Siikainen, Merikarvia, Kiikoinen, Lavia.

Ehdokkaan asettaminen ja vaalimenettely

  1. Ehdokkaan edustajistoon voi esittää kolme (3) henkilöjäsentä tai jäsenyhteisö
  2. Ehdokkaan tulee olla valintahetkellä alle 62 vuotta ja ProAgria Länsi-Suomen jäsen.
  3. Jokaisella vaalialueella on neljä (4) edustajapaikkaa edustajistoon 2019-2022
  4. Jos vaalialueilla ei ole päästy hyvään yhteisymmärrykseen vaalialueen edustajista edustajistoon, alueen jäsenyhdistykset äänestävät vaalialueella ehdotetuista edustajista. Äänestyksessä noudatetaan ProAgria Länsi-Suomen sääntöjä (Edustajiston jäsenten vaalissa varsinaisilla jäsenillä, jotka ovat oikeuskelpoisia yhteisöjä, on 1 ääni kutakin alkavaa 50 yhteisön yhteenlaskettua jäsentä kohti. Kannattaja- ja kunniajäsenillä ei ole äänioikeutta. Lisäksi jokaisella suorajäsenellä on yksi ääni.). Vaalitoimikunta päättää vaalimenettelytavasta.

Nykyisen edustajiston jäsenet 2015-2018

Pohjois-Satakunta: Iltanen Pirjo Lavia, Kivioja Petri Lauhala, Koivula Reetta Sarvela, Markkola Susanna Kihniö, Tammisto Pasi Lohikko

Tervetuloa!

Lisätietoja: Maija Willman Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Länsi-Suomi p. 0500 323 136  maija.willman@proagria.fi

Tapahtuman ajankohta: 30.10.2018 18:00
Lähiosoite: Karviatalo, Tyyni Tuulionkatu 12
Postinumero ja -toimipaikka: 39930 Karvia
Hinta: Maksuton
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt