Sapakset eli suomalaiset tapakset etäruokakurssi

Sapakset eli suomalaiset tapakset etäruokakurssi

26.01.2021

Tule mukaan ruokakurssille etänä

Sapakset eli suomalaiset tapakset 26.1.2021

Perinteisesti Sapakset valmistetaan suomalaisista raaka-aineista suomalaista ruokaperinnettä kunnioittaen. Sapakset voivat olla miltei mitä vain, kuten tapaksetkin, mutta tärkeintä on, että raaka-aineet ovat laadukkaita ja tuoreita. Sapakset voivat olla hyvin pieniä annoksi, joita tarjoillaan 4-6 annosta, jolloin sapakset sopivat pääruoaksi. Sapakset ovat myös hyvää vierastarjottavaa, koska monet sapakset kestävät hyvin tarjoilua ja pidempiaikaista tarjolla, koska monet alkupalat ovat yleensä kylminä tarjottavia ruokia. Reseptit on suunniteltu 4:lle.

Käyttöösi saat reseptivihon, jossa yli 30 Sapas -reseptiä. Kurssilla valmistetaan kolme Sapasta: Täytetyt uunisipulit, Pororullat sekä Puolukkaomenat

Ilmoittautuminen viimeistään 2 päivää ennen koulutusta. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi maksulinkin (Izettle). Maksettuesi kurssin, ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja kauppalistan sekä kirjautumisohjeet. Kurssin jälkeen saat kirjallisen materiaalin sähköpostiisi.

Koulutus pidetään Microsoft Teams:n kautta. Omalla koneella tai puhelimella ei tarvitse olla Teams-sovellusta asennettuna.

Ilmoita ilmoittautumisen lisätiedot -kohdassa mahdolliset ruoka-aineallergiasi.

Hinta:  koulutuksen hinta 25€, Linkki on henkilökohtainen ja sitä ei saa jakaa kolmansille osapuolille. Jäsentarjous  Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisille 20 €!

Tule mukaan ja inspiroidu!

Lisätietoja:  Janita Kylänpää p. 050 66471 janita.kylanpaa@maajakotitalousnaiset.fi

 

Tämän tilaisuuden toteuttamiseen on saatu avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Tapahtuman ajankohta: 26.01.2021 18:00 - 20:00
Lähiosoite: Koulutus pidetään Microsoft Teamsin kautta
Hinta: Hinta 25 €
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.
358

Jaa

Tapahtuman henkilöt